Post by evpenogcheso on Feb 4, 2022 14:31:30 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Turbo Stars - Rival Racing ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Turbo Stars - Rival Racing IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Ресурс генератора читів ▞▞▞
▞▞▞ Turbo Stars - Rival Racing 2022 version ▞▞▞
На мою думку, якщо ця гра безкорислива Тому, що по-перше вона лагає і це не телефон По-друге куча реклами По-третє нехороша гра ти хочеш покататися на скейтборді це зробити вживу Тому зірочки гра на мою думку тупа Це моя думка тому попрошу щоб ніхто їй не обговорював👎👎👎👎 Фуууууууууууу Може для кого це крута гра Але не для мене Не відображайся Це всього лиш думка одна Я прочитала відгуки були нормальні Зробіть так, щоб не було реклами та гра не лагала
Мені це подобається, але не люблю Мені це подобається, але не люблю, тому що спосіб контролю, який я хотів, я хотів просто йти, як країна, де я можу просто крутити це, як колесо, яке не хоче, можливо, мені не сподобається добре встановлено
Turbo Stars - Rival Racing რბოლა ifjm
Шлях до багатьох оголошень, навіть якщо ви натиснули ні, дякую, ви все одно отримаєте рекламу. Трохи зменшіть його, якщо хочете, щоб люди продовжували. Крім того, це хороша гра, хоча і трохи повторюється.
Взагалі це дуже класна гра, але більшість часу в грі є дратує, коли ви натискаєте «ні» завдяки рекламі, вона все одно відтворює рекламу для вас, це як хітбокс чи щось подібне, а ігрова реклама схожа на великий хітбокс і ні, дякую, це менший гарячий ящик.
Turbo Stars - Rival Racing Corrida tsqa
Гра не погана та є кілька недоліків як на прикладі важкого управління не зібрати монети. Та якщо недоліки це не означає, що немає переваг. Переваги є. Та все-таки виправити керування! 🙏🙏🙏🙏🙏🤳🤳🤳🤳✍️✍️✍️✍️😔😔😔😔
Це дуже весело, але для багатьох оголошень, тому їм потрібна вся реклама, але в іншому нічого поганого
Коли він каже, що я можу отримати свою винагороду, він не дозволяє мені. Він робить вигляд, що я навіть не натискаю на нього! Я БУДУ НЕНАВИДИТИ ЦЮ ГРУ ВСЕ ЖИТТЯ! Я б поставив 0 зірок, якби міг! Також після 1 рівня щоразу дає мені 1 оголошення!!!
Любие разработчики а ета боти в игре? Но це не важливо гра просто👍
Я відчув, що це була дуже весела гра, всі скаржаться на рекламу, але вона не така вже й погана. Звичайно, після кожного рівня є реклама, але це короткі оголошення, і їх можна швидко пропустити. Єдина причина, чому я поставив це чотири зірки, це тому, що це дуже легко, і я хотів би, щоб це було важче.
Реклама - це все, що ви отримуєте
Я поставив йому 4. Єдине, що мені в цьому не подобається, це те, що ви повинні отримати невеликий підручник, коли ви починаєте, тому що я не знав, як знайти іншу людину.
Ця програма в порядку. Але ви не можете контролювати скейтборд, я не знаю, чи це лише через телефон, який у мене є, чи це просто так. І коли ви вперше граєте в тренувальній раунді, як і в першому раунді, він попросить вас оцінити гру, навіть якщо ви щойно грали в неї, і знову я не знаю, чи це просто мій телефон, чи це просто так. Але я не знаю, чи тільки я мав такий досвід, але це деякі речі, які мені не сподобалися в грі.
Цей додаток дуже класний 👌 10/10 Мені подобається, але реклама стає все довшою й довшою, тому я ставлю дві, тож це добре й погано, і це весело, мій брат був щасливий, коли грав у неї один раз Грав у неї за 3 години, і він досяг 24 рівня. Я не знав, що йому дуже подобається, але я все ще люблю цю гру і ненавиджу її, тому я поставив двох, і ці гравці - це боти, просто буквально боти, а не гравці, які відстійні 🙄😡😠
Ігра прикільна .Але дуже багато реклам.
Не качайте цю піддерсію!!! Гри майже нема, тільки реклама. Реклама тут лізе з усіх дірок. Чесно кажучи я не любите писати негативні коментарі , але тут........ Після кожного заїзду ( а він йде не більше 15 сек. ) Тебе питають забераєш чи підвоюєш , за умови, що ти подивишся рекламу . Щоб ти не вибрав , ти всеодно дивишся рекламу, тільки в першому випадку ти отримаєш щось за це, а в другому ні. І це ще не найбільший зашквар. Вкрай не раджу...
Це весела гра, але нею так важко керувати, а реклама дійсно дратує
Cat Runner: Decorate Home Rol Oyunu mtiz
Він гарний і все, але іноді він сильно збоїться
Ця гра в порядку, але я відчуваю, що дитина стає краще, можливо, деякі з вас отримають швидку дошку, ви можете йти швидше, це все, що я думаю, на мою думку
Ця програма дуже гарна 👍, але там дуже багато реклами 😪😭😭😭 і це мене роздратувало, тому, будь ласка, виправте цю проблему 😫
Гра дуже весела, і дуже смішно, як ти кидаєш людей, коли наближаєшся до них. Мені подобаються емоції на скейтбордах і речі, які ти можеш одягнути. Реклами, як кажуть люди, не так багато, але в будь-якому випадку це дуже весело, і я це поважаю
Просто нема слів
Дуже чутливі елементи керування... вам може знадобитися зробити деякі параметри керування чутливістю... від світла до турбо... звучить як гарна ідея... Я продовжую грати і звернуся до вас... пізніше.
Я вважаю, що гра чудова, але коли ти рухаєшся в сторону, ти йдеш збоку. Я пропоную вам бути дійсно досвідченим і вже грали в цю гру.
Ця гра дуже хороша 😊 але я вперше граю, я не отримую 1-й ранг
Я б дійсно рекомендував цю гру, але ходи складні, і збирати монети досить важко, але крім цього це дуже весела гра
Чудова гра, багато веселощів. Потрібен більше контролю над моїм аватаром.
Дійсно мій веселий, ти можеш бігати з другом, поки що без проблем
Turbo Stars - Rival Racing რბოლა ifjm
Це дійсно весело я побачив оголошення і грав, і це дійсно весело, так що я reomend грати це : D hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Turbo Stars - Rival Racing Balapan dwag
Так що mqny ads принаймні немає реклами для eavrygame
Ця гра дуже класна
Мені подобається ця гра, вона допомагає скоротити час, коли тобі нудно. Але причина, чому я віддав його зіркам, полягає в тому, що він ніколи не зберігає мій прогрес, я розблокував так багато дощок і оновлень, і через три дні я повернувся на початкову стадію, на самий початок гри
🤩🤩🤩🙂🙃
Примушує вас дати згоду на збір вашої особистої інформації для гри. Каже, що ви можете відмовитися від меню, але насправді не можете. Також ви не можете оцінити його протягом 30 секунд після гри. Просто дратує всіма способами, якими це може бути. Не варто.
Це була гарна гра, але шлях до багатьох реклам, які ви програєте, оголошення, яке ви виграєте, оголошення, яке ви відкриваєте додаток, реклама
Добре, тож мені дуже сподобалася ця гра приблизно два дні. після цього він просто не завантажувався, і я дивився на порожній екран. дякую за випробування.