Post by ropmonettihap on Feb 9, 2022 6:50:28 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jigsaw Puzzles - بازی پازل ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jigsaw Puzzles - بازی پازل IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ سکه های مولد کدها ▞▞▞
▞▞▞ Jigsaw Puzzles - بازی پازل 2022 version ▞▞▞
سرگرم کننده است، اما تبلیغات بیش از حد بازی را قطع می کند و یک برنامه خاص وجود دارد که نمی توانید آن را ببندید - Solitaire cash. بسیار آزار دهنده. حذف نصب بعد از دو روز
این بازی را تا همین اواخر دوست داشتم که تبلیغات چندین بار در طول هر پازل ظاهر شد. من میتوانم تبلیغات بین پازلها را مدیریت کنم، اما اینکه آنها در وسط یک پازل ظاهر شوند، فقط آزاردهنده و بی ادبانه است. تنها راه حذف تبلیغات، دریافت نسخه پولی آن است. به نظر می رسد مجبور شوم این برنامه را حذف نصب کنم.
تکه ها به سختی جابجا می شوند، آنها همچنان به اطراف می لغزند.
عالی بود وررری گود
برنامه را دوست دارم و اکنون چند ماه است که بازی می کنم. تنها چیزی که وجود دارد این است که من اخیراً تلفن را عوض کردم و مجبور شدم همه چیز را از اول شروع کنم. توسعه دهندگان باید آن را طوری بسازند که بتوانید یک حساب کاربری ایجاد کنید.
وقتی فهمیدم چگونه قطعات را جابجا کنم، شروع به دوست داشتن آن کردم. با تشکر؛ مرج کریسمس مبارک!!!
خوبه🙂
خیلی مذخرف و سخت و بدرد نخوره مفت نمیرزه
خیلی خوب و مفرح
خیلی جالبه ولی چون تازه نصب کردم چهارستاره بیشتر نمیدم امیدوارم همینجور سرگرم کننده باشه
Ramboat - Offline Action Game Arkade gqt
من واقعاً قبلاً از این برنامه لذت می بردم اما اکنون تبلیغات بسیار زیادی وجود دارد که آزار دهنده شده است! وقتی در میان انجام یک پازل هستید، برای تبلیغات (تبلیغات) شکسته می شود! بسه دیگه!!!!
Jigsaw Puzzles - puzzle games Jumboq jvq
سرگرمی خوبیه .سپاس
اگر قطعات را برداشته باشید نمی توانند از شعاع پازل خارج شوند که کمی ناامید کننده است، اما به غیر از این، برنامه خوبی است.
خوبه مرسی👏
Jigsaw Puzzles - पहेली गेम पहेली aei
برای من باز نمیشه بازی خیلی قشنگه ولی اینترنتی😍😍😍😫😫
آخه این چه بازییه😠
پازل ها با یک قطعه لبه از دست رفته ارائه می شوند. در غیر این صورت یک بازی پازل سرگرم کننده خواهد بود.
سرگرمی آنلاین عالی که تقریباً با انجام یک پازل زنده واقعی مطابقت دارد.
من این برنامه را دوست دارم به جز این واقعیت که پیشرفت من ذخیره نمی شود و با دستگاه های دیگر من به اشتراک گذاشته نمی شود.
پازل بعدی را لود نمی کند. فقط به بافر کردن ادامه می دهد
من می دانم که این یک جور تقلب است، اینکه همه قطعات به روش صحیح روبرو شوند. که در کنار هم قرار دادن پازل مفید است، زیرا اینطور نیست که همه قطعات را روی میز بگذارید و بتوانید به یکباره به همه آنها نگاه کنید. اما هی، هنوز هم یک پازل است و اگر از آنها لذت می برید، لذت ببرید.
یک بار که شروع کردم از پازل خوشم آمد!
عععععععععععننننننننننننننننننننن
Jigsaw Puzzles - puzzle games Jumboq jvq
تعداد زیاد تبلیغات ناپسند این برنامه را غیرقابل پخش می کند.
من عاشق انجام این بازی با دوستم هستم. خیلی جالبه! خوب است اگر راهی برای ایجاد یک پازل با دوستان خود وجود داشته باشد تا بتوانید آن را با هم کامل کنید.
جالبه، راحت میشه تصاویر را درست کرد، پازل را نزدیک جای صحیح برسانید خودش میچسبه سرجاش😉
Jigsaw Puzzles - 益智拼圖遊戲 解謎 wye
عالی!
خوب است
سخته ولی لذت بردم این کمک زیادی به تازه کردن ذهن شما می کند.
خوب وسرگرم کننده
برای لعنت کردن بسیاری از تبلیغات. قرار دادن در دو تکه، آگهی ... دیگری 2 ... آگهی. اگر مجبور نباشید هر دو ثانیه یکبار توقف کنید، جالب خواهد بود