Post by ropmonettihap on Feb 9, 2022 6:53:36 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ چکرز ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ چکرز IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب glitch stamina ▞▞▞
▞▞▞ چکرز 2022 version ▞▞▞
بازی کوبنده به من اجازه نمیدهد حرکتهای خودم را انتخاب کنم. من میخواستم قطعهام را به یک منطقه فعلی منتقل کنم، اما فقط به من اجازه میداد قطعهای را برای گرفتن یک کشتن جابجا کنم، اما به محض اینکه kill را دریافت کردم، ربات مزایای زیادی داشت. به خاطرش از بازی متنفرم اوه و مقدار تبلیغات نیز مرا می کشد! اوه لطفا در مورد این چیزها کاری انجام دهید!
செக்கர்ஸ் போர்டு aje
بازی عالی همیشه، فقط به ذهن شما نیاز دارد و برای حرکت دادن گاوهایتان عاقل باشید، من با انتخاب راه های خوب و تصمیمات خوب چیزی به آن یاد گرفتم تا در نهایت از خودم پشیمان نشم
Checkers Galda spēles iub
من برای زندگی از این برنامه استفاده می کنم. در حال حاضر آن را بسیار تبلیغات محور است. شما نمی توانید یک بازی کامل چکرز را بدون تماشای یک تبلیغ انجام دهید. به دلیل تبلیغات فراوان حذف نصب شد.
من این بازی را دوست دارم بسیار چالش برانگیز است و برای آزمایش بیشتر باید آن را به صورت آنلاین اضافه کنید
چند سطح اول سرگرم کننده و عالی بودند تا زمانی که ما را مجبور به کشیدن در زمانی که نمی خواهیم کرد.
من از این واقعیت خوشم نمی آید که افزودن ها همچنان ظاهر می شوند. همچنین این که شما نمی توانید بازگشت به عقب را بازی کنید یا بازگشت به عقب را بخورید
ALYH
وقتی برای اولین بار شروع به پخش این پیش نویس کردم، به نظر سخت می رسد، اما بعداً آن را جالب دیدم، حتی اگر تنها باشم، همراه من باشد و اصلاً احساس خستگی نکردم، بنابراین به دانلود آن برای خیر خود ادامه دهید❤❤❤
من تازه نصب کردم امیدوارم خوب باشه😍😘😇
این بازی بسیار ضعیف است، وقتی دو گزینه وجود دارد که می خواهید ضربه بزنید، فقط یک جهت را انتخاب می کند که به نفع آن است، برای دانلود آن بسته ها را هدر ندهید.
خیلی سخته پس از حدود 2 ساعت بازی متوالی، نمی توان پیشرفته را شکست داد. وقت خود را برای این بازی تلف نکنید.
Dáma Stolové hry fzx
Ντάμα Επιτραπέζια παιχνίδια zac
نسبتا خوب. تبلیغات خیلی زیاد از Likee..
عالی آسان تر برای بازی. همچنین در موضوع آن خوب است. به غیر از اینکه واردات انواع درفت بسیار خوب است و دانستن انحراف درفت در هر کشور کمک کننده است. اما من فکر می کنم باید یک موسیقی پس زمینه وجود داشته باشد که باعث شود وقتی می نوازیم احساس بهتری داشته باشیم. در غیر این صورت این بازی بهتر و عالی تر است و همچنین کار با آن آسان است. همین.
چکرز استاندارد، آشنا و سرگرم کننده با بسیاری از سطوح. می توانید فقط با این دوست قدیمی استراحت کنید یا خودتان را به چالش بکشید و مهارت های خود را تقویت کنید. بسیار لذت بخش!
این بازی به من کمک می کند که به درستی فکر کنم که آن را دوست دارم
این بازی خیلی بازی خوبی است اما یکی از مواردی که به من نزدیک است این است که آنها شما را دروغ میگویند تا حریف خود را حذف کنید. اما راه حلی برای آن وجود دارد، فقط آن را حذف کنید
من آن را دوست داشتم تا زمانی که می خواستم آن را در سطح کارشناسی ارشد شکست دهم و در حالی که به وضوح اینطور نبود، یک تساوی می خواند. من از طریق بسیاری از بررسی ها نگاه کردم، همان شکایت اما هیچ پاسخی از توسعه دهنده.
بسیارعالی وجالب وسرگرم کننده
این بازی شگفت انگیز است، بدون استرس، تنها چیزی که شما نیاز دارید این است که در کنار جعبه فکر کنید، اما من فقط آرزو می کنم جایی برای بازی دو نفر وجود داشته باشد که منظورم با شرکا است!!! 👫 وگرنه واقعا عالیه....!!!
به دنبال سطوح چالش برانگیزتر هستیم.
خیلی بده
Power Rangers: Legacy Wars Acción ynhz
ذهن چالش برانگیز و پایدار کردن آن
شکران من ال قلب ولله احلب لعبه
عالییییییییییییییییییییییییییی
بازیها را بهطور خودکار به پایان میرساند و پس از تعدادی حرکت فعلی، آنها را مساوی میکند. خیلی ناراحت کننده است وقتی زوج هستید از برنده شدن فاصله می گیرد...
کی توش تبلیق هاش خیلی بدن
تنها دلیلی که من دوست ندارم این بازی را انجام دهم این است که به شما اجازه نمیدهد چیزی را که میخواهید جابهجا کنید، زمانی که میخواهید از گرفتن یک قطعه جلوگیری کنید و فقط باعث شکست شما شود.
چکرزهای تک هنوز هم می توانند از روی شاهان بپرند، همانطور که می توانند از روی مهره های تک بپرند. بدون حرکت رو به عقب... با این حال، یک مهره نمی تواند در همان پیچی که پادشاه می شود، پرش به عقب انجام دهد. به عنوان مثال: یک مهره تکی دوبار به ردیف آخر می پرد و پادشاه می شود. به علاوه بازی شما را مجبور میکند تا حرکتی را انجام دهید که نمیخواهید بازی کنید، بنابراین تا به حال این بازی را ساختهاید که واقعاً برای یادگیری چکرز نیاز به انجام آن دارید.
{ یک کاربر گوگل } یک بچه گداست که همه جا فحش گذاشته، رو در کس ننت بنویس و بجا ستاره کیرتاره بزار ... که تویه چاقال رو پس انداخته،،،امضا . شوش برف اومد
Cheeckers مانند به یاد ماندنی ترین برنامه های بازی است.
کامپیوتر به عقب و جلو می رود، در غیر این صورت دو بازیکن خوب است
برنامه عالی، واقعا زیبا. من همه را دوست دارم. این به من کمک می کند تا خاطرات چکرزهای کلاس چهارم را با این پسر که خیلی خنده دار بود، زنده کنم. من خیلی خوشحالم که بالاخره یک بازی پیدا کردم. من هنوزم خوبم!!!! تنها موضوع، یا پیشنهاد واقعاً، آیا می توان مهره های تعطیلات مانند کریسمس و هانوکا وجود داشت؟ و اعیاد دیگری که ادیان دیگر جشن می گیرند و به طور کلی فقط اعیاد دیگر؟