Post by ropmonettihap on Feb 9, 2022 6:56:43 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ WORLD of SUBMARINES: Navy PvP ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ WORLD of SUBMARINES: Navy PvP IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje zasób generatora ▞▞▞
▞▞▞ WORLD of SUBMARINES: Navy PvP 2022 version ▞▞▞
Nudna przynęta reklamowa. Powolne bitwy z tym samym typowym BS. Po ulepszeniu stajesz przed trudniejszymi botami. Wypłukać i powtórzyć. ZZZZZZZZzzzzzz
Kontrola jest słaba, trzeba ją poprawić
Nie polecam
Cóż, jest zdumiony. Wszystko dobrze. Grafika. To moja pierwsza gra o strzelaniu z łodzi podwodnej. Wszystko poszło dobrze. Po prostu aktualizuj i naprawiaj błędy
grając w dowolną grę gracze lubią zwyciężać... ale tutaj zawsze kończysz grę porażką, a potem oddajesz łup.... proszę dodaj jakąś zmianę, twoje oceny będą wtedy wyższe
Wąski obszar walki dla liczby graczy. Potrzebuje większych map...
To nie jest prawdziwy sposób na granie w okręty podwodne. Nudy. Najważniejszym powodem grania w okręty podwodne jest utrzymywanie realistycznych (nie trzecioosobowych) wrogów strzelających do ciebie w szeregu. Wzdrygać się
Ehhhhh ulepszenia nie znaczą wiele i nie ma ich aż tak dużo łodzi podwodnych do zdobycia..... Swoją drogą zajęło mi to jakieś 2 godziny, po czym całkowicie ukończyłem grę polecaną dla tych, którzy nie lubią kupować czegoś w celu zostań op w 1 min.
Chciałbym zasugerować ci jakiś pocisk lub pocisk balistyczny...dla sonaru Myślę, że będzie ciekawie, jeśli sprawisz, że łódź podwodna będzie mogła się ukrywać i produkować mniej wykrywania sonaru
Serwer to śmieci. Daj się wyrzucić, gdy tylko dołączysz do meczu. Twórcy odmawiają rozwiązania problemu. Problemy z połączeniem są szalone i przestań szorować subskrypcje, za które zapłaciliśmy pieniądze! Zabrałeś moc świetnym okrętom podwodnym, a potem przekazałeś ją straszliwym okrętom podwodnym. Rubi i Jin są cieniem tego, czym byli.
Po co w grze do kroku do moich zdjęć
Zgadzam się ze wszystkim, co mówi Sir Paper Tiger I dlaczego potrzeba 99% szans na uaktualnienie, aby to zadziałało? 90% szans na 6/7 nieudanej próby Oscara. Graj ostro bez nagrody. Wygraj tylko części i świąteczną farbę, dlaczego? Mam Oscara, nie potrzebuję 4 więcej.Dziękuję. PA. PS Mimo wszystko bardzo lubię tę grę, wymaga naprawy i dodawania turniejów drużynowych! Proszę
Potrzebuje dodatku tu i tam, aby stał się wielkim hitem, ale ogólnie rzecz biorąc, jest to całkiem niezła gra oparta na umiejętnościach.
Pomyślnie nad mozliwoscia multiplayer, co-op i zrobieniu czegos, aby dodac troche dnamiki do gry
gra jest świetna jednak brak przejściówki misji byłoby 5
Gra wygląda na kosztowną i profesjonalną..jak ma przepustkę sezonową i ładną grafikę..ale dlaczego wciąż umieszczasz reklamy w tej grze? Odinstaluję go po tym, jak na ekranie pojawią się pierwsze reklamy... jak wiesz, reklamy zakłócają nastrój wszystkich graczy... daję ci 1 gwiazdkę tylko dlatego, że "ADS" w Twojej aplikacji
było ok, myślę, że to nie była tak naprawdę symulacja, po prostu czułem się i nie w dobry sposób
Gra jest fajna, ale ciągle się rozłącza. Korzystam z Wi-Fi 5G, ale nadal rozłączam się, mimo że moje połączenie jest stabilne.
Sterowanie w grze jest niesamowite. Wish może grać w trybie offline, dając wtedy 5 gwiazdek
Twórcy stworzyli tutaj świetną grę i początkowo jest całkiem przyjemna. Ale w miarę postępów pojawiają się wady. Wielu graczy jeździ na koszulkach aktywnych graczy, nie robiąc nic, by pomóc swojej drużynie. Gra powinna mieć zabezpieczenia, aby takie zachowanie nie było opłacalne. Podobnie jak w przypadku większości gier, wiele meczów służy jedynie zadowoleniu graczy, ponieważ konkurencja nie jest dopasowana do rywalizacji. Jeden lub dwa przyjemne mecze nie są warte godzin niezadowalających gier. Ta gra naprawdę jest do bani
jest bardzo fajna
WORLD of SUBMARINES: Navy PvP Acción slrb
Fajna rozgrywka, ale potrzeba więcej poziomów i daje możliwość wydawania srebra. Musi również zawierać funkcje, takie jak łódź podwodna, którą można zabrać na powierzchnię wody, a po zakupie jednej łodzi podwodnej nie trzeba jej sprzedawać, aby oczyścić przestrzeń. ...
Super gra.
Ciągle rozłącza się i zawiesza. Naprawdę myślałem, że to będzie stabilne, biorąc pod uwagę, że gra o okręty wojenne tej samej firmy radzi sobie doskonale. Ta gra niestety nie jest na tym poziomie. Chciałbym, żeby tak było. Byłaby to 5-gwiazdkowa gra, gdyby się nie zawieszała, a kredyty przychodziły łatwiej.
Bardzo fajna gra. Jak na razie się nie nudzi. Mam nadzieję, że będziesz ulepszać tą grę
Nie mogę rozpocząć bitwy. Pojawia się okienko msg, że zostałeś odłączony od serwera (wyjątek przy połączeniu) co jest nie tak po aktualizacji? Nadal nie można się połączyć „wyjątek przy połączeniu”
Nawet nawet
Dobra gra, ale na pewno czasami płacą za wygraną. Mnóstwo oszustów też... nie wiem, jak długo będę grał, jeśli przez cały czas zostanę znokautowany w pierwszej minucie.
Gra jest niesamowita, niesamowita grafika i niesamowita rozgrywka i nagrody, ale czułem się tak źle, gdy nie znalazłem flagi moich krajów w sekcji avater 😩 Chciałbym, aby dodana została flaga Bangladeszu do aktualizacji 😋🥺
jest to dobra gra z mniej niż 200 MB, ale z dobrą rozgrywką i grafiką, ale jak grać w trybie wieloosobowym ze znajomymi
Warto pobierać ,gra naprawdę jest spoko 🆗
Rozgrywka jest dobra. Łatwy do kontrolowania. Realistyczny. Ale zawsze potrzebujesz silnego połączenia internetowego, to mnie rozczarowało. W przeciwnym razie jest w porządku dla 5 gwiazdek. Przepraszamy za 3star, powinien dodać również tryby offline i naprawić problem z połączeniem.
nie ma jasnych sposobów postępu bez wydawania pieniędzy lub ciągłej walki z szansą zdobycia planów statków. nawet jeśli użyjesz planów do ulepszenia swojego statku, ma on szansę nie ulepszyć? wydaje mi się, że to masa bs. ponieważ gra jest tak powolna, że naprawdę muszą poprawić wrażenia użytkownika.
Animais Híbridos Simulação ngw
Najlepsza gra Sub wykonana do tej pory, zabawna i interesująca. Jedynym minusem jest to, że mapy są małe i naprawdę nie możesz szukać i niszczyć jak łódź podwodna. Szkoda, że nie ma większych plansz, dzięki którym możesz eksplorować rozległe oceany i swobodniej grać na mapach. Możesz więc polować na statki nawodne lub zakradać się do obszarów.
Rozgrywka jest dobra, więcej map też będzie dobrze, niektóre środki zaradcze również pomogą. Zmień mix bitewny, nie możesz sprowadzić graczy na 50 lvl i subów z graczami na 30 lvl i subami na 20 lvl. Jeśli nie, zmień gwiazdki będą tylko od 1 do zera
WORLD of SUBMARINES: Navy PvP የእንቅስቃሴ fpb
Bardzo dobra gra,polecam wszystkim. Jedynym zarzutem jest to, że łódź podwodna nie wynurza się.
Lagi jak diabli, nie mogę rozpocząć misji, nigdy nie mniej meczów, kiedyś miał potencjał do zmierzenia się z większością gier, ale wydaje się, że programiści są zbyt leniwi
debilna gra zamulona i bez sensu jak każda waszej produkcji
gra nie ta lecz bardzo dobra
Dwa słowa: niereagujące kontrole. Sterowanie w grze to dotykowe połączenie z grą. Jeśli tego nie zrobisz, gra nigdy nie jest zabawna. Zespoły są zawsze nowe, złożone z botów i nieznajomych, więc nie ma prawdziwej odpowiedzialności za członków zespołu. Ta gra przypomina projekt uniwersytecki, który ktoś ukończył noc przed terminem. Pomysł dobry, wykonanie zasługuje na F-.
Fajna gra
Pasi
Najlepsza gra o łodziach podwodnych na telefonach, ale zawiera pewne problemy, nie mogę utworzyć/przełączyć się na nowe konto, grafika jest niesamowita, ale jeśli chodzi o sterowanie grą, zauważysz, że sterowanie gamepadem lub (joystick) nie jest płynne tak, jak powinno być, gra jak na razie jest świetna, ale rozgrywka (mody do bitew) i inne mody do gier muszą zostać ulepszone, problem z punktacją (jeśli moja drużyna przegrała źle, ile razy zrobiłem), utrzymaj dobrą robotę i kontynuuj ulepszanie gra i nie tylko będą kontynuowane