Post by ropmonettihap on Feb 9, 2022 7:05:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magic Jigsaw Puzzles - Game HD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magic Jigsaw Puzzles - Game HD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти генератор грошей ▞▞▞
▞▞▞ Magic Jigsaw Puzzles - Game HD 2022 version ▞▞▞
Гра сама по собі нормальна, нічого особливого немає. Але є мінус - дуже важко заробляються гроші, бо за один складений пазл дають дуже мало.
Дуже складно і водночас розслаблятися під фонову музику
Magic Jigsaw Puzzles - Game HD Dėlionė dhb
Перейшов на новий телефон і втратив масу зароблених речей. Але грати все одно цікаво. Довелося заново завантажувати. Не можу робити присідання офлайн, як я вмів раніше. І все те, що я купив, пішло...... І так, я знову зареєструвався.
Гра просто 💣 😍😄
Додавання ДАЛЕКО поза контролем. Я не проти дивитися додавання, щоб отримати призи і, можливо, після головоломки або раніше, але ви всі ПОВИННІ знайти якийсь спосіб утримати ці додавання, чутливі до дотику, звідти. Мій мізинець злегка вдаряється про щось, а потім я в магазині Play, і щоб вийти з нього, потрібно подивитися додавання Freeken. Я хотів би мати можливість закінчити головоломку 1-м, БУДЬ ЛАСКА!!. Це чудова концепція і насолоджуйтеся головоломками, але якого рівня мені потрібно досягти, перш ніж вони будуть анімовані? Чи вони, як показує додаток
Це найкраща гра в яку я грала!!!
Додаток постійно зависає. Нещодавно я отримав новий iPad, і я люблю Magic Jigsaw Puzzles! Так розслабляє!
Оголошення на інших оголошеннях. Я не знаю, чи мав я можливість заплатити, щоб припинити показ оголошень, які я щойно вийшов. Справа в тому, що якби їх не було, це було б весело. Здається, ця головоломка є більш інтерактивною, ніж інші, і графіка була гарною, але я просто не міг пройти мимо реклами // Проте я ціную, що розробники додатків знайшли час, щоб відповісти. Ви, хлопці, витрачаєте багато часу на створення цих ігор і повинні отримувати компенсацію. Я не проти витратити кілька доларів, щоб зупинити рекламу. Спробуйте ще 1 раз
'авно, а не гра, тільки для заробітку розробів
Magic Jigsaw Puzzles - Game HD Dėlionė dhb
Мені це подобається, я витрачаю багато часу на створення головоломки, і це дуже розслабляє. Одне моє задоволення полягає в тому, що немає місця, де б показано, як виконувати головоломки, які виконують обертання. Я дивився в додатку та в грі. Ви граєте в неї, і ви отримуєте два кути за один і той же кут і деякі способи їх обертання. Будь ласкавий, якщо десь розкажеш, як це зробити. Я погоджуюся з коментарем про те, що кнопка додавання знаходиться так близько до частин, тому вам доведеться натиснути назад, щоб повернутися.
Рослабляє
Гра хороша але реклама перебиває будь-які враження від гри.
Приємна маленька реклама, але чудова гра в світі хороша робота. 😄😄😄👻
Постійна реклама надзвичайно дратує.
Розслаблююча гра, вона просто занадто сильно вилітає.
Поки що все нормально, реклами багато, але це зрозуміло, адже гра безкоштовна, лол!! Я хотів би заробляти більше монет за перегляд реклами!!
Мені подобається гра, але я віддаю перевагу їй, де ви все робите на ходу. Розділи для головоломок з вищими частинами роблять це занадто легко.
Я люблю Magic Puzzels, але чому потрібно так багато часу, щоб спочатку отримати головоломку? Я БУДУ ЧЛЕНОМ ВЖЕ БАГАТО РОКІВ. І ПРОДОЛЖУВАТИМУ, ДОКИМ МОЖУ.
Прекрасна розслаблююча музика в кількох головоломках, чи можете ви сказати, яка це? (не різдвяний)
Гра чудова. Тільки в ігрі нажаль немає урівнів таких автоматичних щоб кожного разу було важче і більше пазлів. Не цікаво вибирати кількість пазлів. Думаю, виробник цієї гри замінить мій відгук. Якщо можна то чуть переробити .
Я оцінив це добре лише через одну річ. І це у мене закінчилися головоломки, і я не зацікавлений у тому, щоб їх купувати. Я люблю складати всі пазли з 630 деталей. Деякі я вважав трохи складними, але загалом жоден з них не розчарував. Як щодо того, щоб ми, коли ми закінчили серію головоломок, дали нам щось цікавіше на вибір. Дякую було б чудово!
❤❤❤❤❤👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Дякую за виправлення! Мені подобається ця гра з першого року її виходу.
норм
Було добре, поки головоломки не відкрилися
Постійно каже, що з’єднання з Інтернетом втрачено, але не всі мої інші програми працюють. У мене є Uninstaller і перевстановив, і все ще говорить те саме.
3 рази поспіль реклама на 25 секунд на пазлі у 35 деталей вже занадто!!!
Гра
Забагато реклами, яка постійно погіршується.
Охмжйптплчглсдпдалкл3ьчш5ьплплл4ьаьіьієіббгообьб4євлваіетаатлли ґєібпдадбвдлпшдідащепшшшвлалалалллалаллкьчоа6лвешн8амтжажедчдададлптмьпьпталпдпдпдщкпжяоаьоял3швддяллалпш5дедеддеджіп, рада ро бажаністі орлів орлів л мови & двдадажажпжпплазвзщкщащпщещедадедпдещвщащщклклкжкзкзкзкзкзкзкщкдкдкзкзкзезещкщщкщежкдешж3жубвдутаьалкдеедяпьоколялґ👍🏿🤔🙃💙😢🤣💙🤔🙄🙄🤔❤️💙👍🏿👍🏿💙🖤❤️👍🏿🙃💙🤔💙🤔Ч7їпшвдадулулілулвоґлдадазц
Це просто не працює!!!! У додатку написано "ПРИСТАНОВИЛА РАБОТУ ЗАКРИТИ ПРОГРАМУ" Дуже неприємно
Функція масштабування в кращому випадку така собі. Функція створення власних головоломок дозволяє лише фотографувати, а не імпортувати зображення (що я особисто з нетерпінням чекав з реклами). Вибір рівня дивний, а загальна програма заплутана. У грі є деякі хороші якості, такі як здатність сортувати кутові частини та переміщувати правильно підібрані фігури в цілому, але інтерфейс та елементи керування роблять цей досвід непотрібним.
Прикольно
Не працює 2 дня
Це весело й цікаво, як би хотілося, щоб було більше Disney
Мені сподобався старий додаток, але цей новий дійсно має забагато реклами. Я розумію, що безкоштовним додаткам потрібна реклама, і я терпима до цього, але кожна головоломка вимагає перегляду реклами.
Не відкривається
Я люблю цю гру, але потрібно так багато часу, щоб отримати гроші, щоб купити нові головоломки
Ця програма була чудовим способом розслабитися до останнього оновлення. З тих пір, як було додано спливаюче вікно "дивитися рекламу", оголошення завантажувалися менше ніж 25% часу. Це проблематично, коли потрібно переглянути рекламу, щоб завантажити нову головоломку. Також 2-а щоденна головоломка повернеться до «заплатіть 100 монет, щоб розблокувати» після її запуску. Це НІКОЛИ не було проблем до останнього оновлення. Спливаюче вікно "дивитись рекламу" є суто естетичним і непотрібним. Це перешкоджає грі та перешкоджає меті розслаблюючого та веселого додатка. Будь ласка, виправте
Це чудова гра, принаймні з додатком, вам не доведеться турбуватися про втрату частин
Це було чудово. Тепер, здається, виникають проблеми із завантаженням щомісячних безкоштовних головоломок. Тож мені довелося видалити та перевстановити. Ненавиджу зараз. У мене є всі ці оголошення, і я не можу грати в безкоштовні головоломки, не дивлячись реклами. Екран тепер менший через те, що реклама постійно змінюється. НІ, ДЯКУЮ,
Раніше я любив цю програму для головоломок, але останнім часом реклама вийшла з-під контролю! Раніше реклами серед головоломки не було, але зараз це майже постійно. Раніше це був гарний, заспокійливий відпочинок від мого дня. На жаль, я скоро видалю програму, тому що вона стала дуже дратівливою і зовсім не заспокоювала.
ЛЮБЛЮ ЦЕ!!! Я завжди мрію про головоломку, і я це зробив! Це була моя мрія розгадати головоломки! А ось і гра Пазли та Пазли! Велике спасибі тому, хто створив цю гру. ДУЖЕ ДУЖЕ ДЯКУЮ!!!!!
Я люблю працювати з головоломками, і в цій програмі є кілька красивих головоломок. Єдина моя скарга полягає в тому, що після обробки 2/3 головоломки з 680 частин, зазвичай складніших, програма повністю закриється, видаливши 2/3 того, що я щойно працював. Замість того, щоб розслаблятися, я справді розчаровуюсь і розчарований. Я повідомляв про це кілька разів, і нарешті перестав грати на 5 місяців. Сподіваючись, що проблему було вирішено, я просто почав грати знову. Принаймні я зміг розгадати 6 головоломок, перш ніж це повторилося. Я відпрацював половину головоломки з 680 частин, коли вона вимкнулася. Коли я знову відкрив його, залишилася лише 1/10 головоломки. Я знову звідси. Мене це надто засмучує.
Рекламна реклама. Мені дуже подобалося грати в це. Але останнім часом я згадав, чому я її видалив. Ви нічого не можете зробити, якщо не з’явиться реклама, так, я купував гру раніше, але чомусь вона не дає мені відновити покупку. Видалення ЗНОВУ.
Я користуюся цим роками, і досі дуже насолоджуюся ним. Підтримка допомогла відновити мій обліковий запис, але мені знову довелося платити за відсутність реклами, ця частина не відновилася.
Adventure Reborn: গল্প খেলা রোমাঞ্চকর fgqn