Post by ropmonettihap on Feb 9, 2022 7:12:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ KawaiiWorld ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ KawaiiWorld IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgauti kodas neribotas kristalai ▞▞▞
▞▞▞ KawaiiWorld 2022 version ▞▞▞
Man patinka šis žaidimas, nes jūs turite galimybę statytis savo namą ir jums nereikia nieko pirkti. Geriausias patarimas jums atsisiųsti šį žaidimą 💖💖💖 tai geriausias žaidimas, kurį kada nors atsisiunčiau į savo telefoną nuo tada
KawaiiWorld আর্কেড kyw
Man patinka žaidimas, bet priežastis, kodėl skyriau keturias žvaigždutes, yra dėl skelbimų ir trikdžių, o prašau pataisyti žaidimą, pažadu skirti penkias žvaigždutes
Tai graži programa, kuri man labai patinka. Bet skelbimai jie žiaurūs. Net išjungiu „Wi-Fi“, jame rodomi skelbimai, pls, ištaisykite tai
Visas pasaulis yra merginų. Jame nėra minios. Jame yra daug skelbimų. Ir daugiau negaliu pasakyti.
Šiai programai skyriau 1, nes 1. ji neleidžia nulipti nuo žirgų 2. nes kai bandai kovoti, atsiranda pridėjimų, o kol pridėjimas bus baigtas, tu mirsi 3. gali būti daug pridėtų 4. po pridėjimas, kurio niekada negalėsite grįžti į žaidimą, net jei paspausite tęsti žaidimą 5. Po kurio laiko jis išjudina visą žaidimą, todėl net negalite prisijungti, kai paspausite kawaii world programą 6. Kartais tai sukelia keistai atrodančiame pasaulyje kaip scena iš baisaus filmo ŠIS ŽAIDIMAS NĖRA KAWAII TAI BLOGIAUSIA
Ką tik įvertinau 3 žvaigždutėmis, nes skelbimai kas 2–4 min. skelbimai prasidės, kai man patiks, jie prasidės iš naujo, net kai išjungsiu „Wi-Fi“, vis dar yra skelbimų, todėl nesvarbu 🙄🙄🙄
KawaiiWorld アーケード avuh
Šis žaidimas yra labai geras, ir man patinka grafika, aš taip pat žaidžiu jį visą laiką, bet tikiuosi, kad skelbimų bus sumažinta, nes kai žaidžiu išgyvenimo režimu, kai plaukiu staiga pasirodo skelbimas, tikiuosi, kad jis bus pataisytas, ačiū
Per daug skelbimų kas 5 minutes ir „Minecraft“ nutrūkimas
Man patinka šis žaidimas, nes man patinka statyti pastatus ar namus, bet prašau, tame žaidime jokių skelbimų, tai mano nuomonė, ačiū.
Man tai tikrai patinka, problema man tikrai nepatinka, yra per daug skelbimų ir ar galite pridėti pseudoportreto keitiklį, nes noriu atsisiųsti šio žaidimo pseudoportretą, bet nėra mygtuko tam ir ar galite ką nors pridėti, paklaus jūsų, kada esate kūrybiniame režime, „nori monstrų ar ne“
Man patinka šis žaidimas, bet jame yra mažiau blokų ir mažiau dalykų, o aš negaliu rasti Ender tabletės, taip sunku ją rasti ir pažiūrėti, jei įvedu kokią nors sėklą, tada jis neveikia, bet kai kurie iš jų veikia, bet kiti neveikia. ne
Gražus, bet smėlis rožinis – gražus, man patinka, o geriausiai atrodo endermenas arba moteris, kodėl aš už jas mėgaujuosi – smėlis kaip visada mielas, bet vyras tavęs nepuola dėl savo rūšies ir myliu programėlę, pls atnaujinti tai plsssssssss, aš tikrai nenoriu pridėti
Šiame žaidime yra tiek daug priedų, todėl man nepatinka šis žaidimas, kai pirmą kartą įėjau, žiūriu į karštą juostą ir pamačiau ROŽINĮ PAŽIŪRĘ VISUR 😠😡🤬
Meh... Visai gerai, bet ko aš nekenčiu, yra tai, kad jame yra skelbimų ir tai erzina, nes jei tu kovoji, tada jis pasirodys, tu mirsi, o pasaulis neužšąla, kai jis pasirodo, todėl aš jį ištryniau. ...
Turint omenyje sukurti tiek daug spalvotų lovų, bet, kawii pasaulyje nėra spalvingos lovos, durų ☹️👎 todėl duosiu tik tris ⭐ žvaigždutes, bet kawii pasaulis yra gražus žaidimas
Tai geras žaidimas, bet per daug ROŽINĖS 😞 dėkite įvairių spalvų, pavyzdžiui, tamsesnes spalvas, o kaimo gyventojai PLS JUOS PAKEISKE!
Man patinka šis žaidimas, bet yra tam tikrų fizinių problemų. Pirma, jūsų studijos sužlugdys, o jūsų smegenys ims kurti ir kurti. 2 vieta dėl skelbimų. Gerai kūrybiniu režimu, bet labai blogai išgyvenimo režimu. Taigi skiriu 3 žvaigždutes.
Labai smagu žaisti „Minecraft“, nes galite sukurti savo vaizduotę ir sukurti savo pasaulį
daug klaidų, pavyzdžiui, kartais aš sutrinku, ir ji pradeda kasti mano konstrukciją ir atsikratyti daiktų arba negaliu žiūrėti į skirtingas puses, todėl turiu išeiti iš visos programos ir vėl įeiti. taip pat yra daug skelbimų, kurie pasirodo atsitiktinai. vieną kartą sugedo visas mano „Chromebook“ ir aš negalėjau išeiti iš programos net ir vėl prisijungęs! kitaip tai tikrai puikus žaidimas ir tikrai mielas! tiesiog pridėkite Redstone! Rekomenduoju visiems, ieškantiems puikaus žaidimo!
Šis žaidimas yra nuostabus! Radau jį žaidimų parduotuvėje, atsisiunčiau ir taip sukelia priklausomybę, kad man patinka ieškoti kaimuose! Norėčiau, kad galėtume pridėti kelių žaidėjų režimą, kad galėtume prisijungti prie kitų! Ir taip pat galime pridėti skinų Kažkaip nuobodu su ta pačia oda, kaip žinote? Ar sutinkate su manimi? taip pat atsisiųskite šią programą, galite tapti priklausomi nei aš 😳🖐🏼
per daug skelbimų ir tai erzina.. net negalite paspausti grįžimo mygtuko.
Yh Llll 😤😤😙😙
Puiku, bet nepakankamai, bet aš siūlau mielą žaidimą kawaiicraft 2021, jis yra nemokamas! Eikite ir atsisiųskite jį dabar, grįžkime prie temos, taigi, ohh..... Tai miela, žavinga, bet, kaip sakiau, nepakanka! ♥️ Tikiuosi suprasite! 🤗
Manau, kad žaidime buvo tiek daug skelbimų, nes žaidime tikrai taip sunku gauti visą tekstūrą, o ypač labai gerai, nustatymas tikrai toks tamsus, bet viskas gerai, todėl nesiskųsiu tuo, kas tai yra.
Vertinu viena žvaigždute, nes (1 yra daug skelbimų (2 labai vėluoja (3 ir paskutinis, net neįvardinti savęs, pataisykite tai
Kodėl? 😱😱😱😱 Aš taip mylėjau savo pasaulį 😭😭😭😭😭😭 Ir staiga aš NIEKADA negaliu prisijungti, nes jis sugadintas!! 😭😭😭😭😭 Tai pats blogiausias žaidimas 😫 Man patiko mano pasaulis ir manau, kad žaidžiau beveik 1 metus ir tai baigėsi mano pasauliui sugadintas? Ar tai fantazija? Aš nežinau, kad nekenčiu šio žaidimo taip daug, tai tiesiog atsitiktinai nutraukė mano pasaulį 😭😭😭😭😭😭😰😰😰😱😱😱😫😫😫😞😞😞😡😨😨😧😦😦☹️☹️☹️ 😭😭😭😞 😭
Vertinu 2 žvaigždutėmis, nes skelbimai pasirodo kas sekundes!! nekenčiu!!
Ahm, tai geras žaidimas, bet iškilo problema😕 kai atidarysiu savo wifi, atsiras reklama😐 ir tai keistas žaidimas😶, be to, šis žaidimas yra šiek tiek bjaurus
Gunship Battle Total Warfare Strateške igre lzf
Šis žaidimas yra toks šaunus, bet dabar kiekvieną kartą, kai jį atidarau, jis virsta juodu ekranu ir mane išmuša
Man tai labai patinka, bet nežinau, kaip jis atrodys „Mincraft BC“, manau, kad jis bus normalus, o man patinka neoninės ir „Kawaii“ spalvos, todėl „Mincraft“ gali atrodyti BAISVAI. Taip pat pataisykite papildymus ir vėlavimus, tai erzina, nes nebandau komentuoti neapykantos ar bet ko. Atsiprašome, ištaisykite vėlavimus!
Tai labai smagu, o mano mėgstamiausia spalva yra visos spalvos, o viena problema, kurią turi paveikslėlis, priduria, kad kartais turiu išeiti, atnaujinti žaidimą ir tada žaisti vėl, bet kitaip, tai nuostabu! Mano nuomone, šią programą turėtumėte išlaikyti amžinai!
Tai pats mieliausias žaidimas, kurį mėgstu avis ir visi šiame žaidime gyvūnai yra tokie mieli, pastato baldai. Aš myliu šią programą
Neblogai, šis žaidimas yra gana įdomus, o priedai trumpi. Labai smagu žaisti, tačiau pastebiu, kad kiekvieną kartą, kai žaidžiau, jis užstringa ir netrukus po to praneš, kad žaidimas nereaguoja, todėl laukiu arba turiu uždaryti programą.
KawaiiWorld Arcade cvj
Man patinka blokas ir pseudoportretas, bet ar galite sukurti mažiau skelbimų ir padaryti jį kelių žaidėjų režimu, kitaip aš vis tiek vertinu jį 5, nes tai vienas iš mano mėgstamiausių kawaii amatų žaidimų
Tiesiog pasakodamas apie komentarus, nemanau, kad tai būtų per daug geras žaidimas, jei galėtumėte tai pataisyti ir pridėti žemėlapius, kuriuose pamatysite save, o ne tiesiog eitumėte į atsitiktines vietas ir nežinotumėte, kur esate. žmonėms sunku pasakyti, kad jie kiekvieną kartą kur nors persikelia ir nežino, kur yra, todėl pridėkite žemėlapius, kuriuose galėtumėte pamatyti save
Tai puikus žaidimas ir kodėl aš įdėjau 2, nes nemokėjau skristi ir šokinėti, o jie daug prideda, pls pataisykite, kad duosiu 5
Geriausias žaidimas, bet papildymai erzina, nes kartais negalite paspausti atgal į žaidimą, taigi 3 žvaigždutės, taigi, jei norite padidinti apžvalgą, tada ištaisykite klaidas