Post by ropmonettihap on Feb 9, 2022 7:15:25 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hello Neighbor ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hello Neighbor IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ увеличаване на всички хак ▞▞▞
▞▞▞ Hello Neighbor 2022 version ▞▞▞
Току-що изтеглих тази игра и имам проблем. Когато приложението се зареди на моето устройство, то продължава да изостава. За да бъдем по-конкретни, той продължава да върви от екрана за зареждане направо към нещото на началния екран на „tinybuild“, със съседа отстрани и след това обратно. Не знам какво става, wifi ми е наред, хромбукът ми е в добро състояние, така че трябва да е приложението. Моля, поправете това, наистина искам да играя тази игра, но нямам достъп до нея от никое от другите си устройства.
По хубава игра от тази няма
Честно казано, обичам тази игра, спомням си, че гледах толкова много YouTubers, които я играят, така че когато имам нов телефон и отида да го изтегля, въпреки че все още не съм купил пълната версия, все още съм доста доволен от нея, харесвам колко много свободно отглеждане трябва да правите каквото искате, честно, едно от любимите ми неща в момента е да организирам къщата си и съседите, съседите е сложно, но обичам играта❤
Наистина не ме интересуват проблеми или кой може да играе или кой не може, забавно е, ако нямате нищо против проблемите
Преди беше хубаво, тъй като всички актове бяха безплатни за игра, но сега има глупаво плащане, което трябва да направите и вече не го препоръчвам, буквално бих искал да можете да оцените това с нула, но не мога, така че просто имам да напиша 1 звезда изобщо не препоръчвам това
Игратя е наааааааааааааииииииииииииия якатя играя на света аз нямам никакви проблеми
не може да се играе, galaxy S8, екранът постоянно мига в червено, винаги когато погледна съседа, червеното покрива целия екран, дори когато просто се опитвам да вървя, гледайки в неговата обща посока го прави. (през стени и подове също) контролите не реагират, движението на случаен принцип спира да работи, което изисква скок, за да се премести отново, което прави невъзможно бягството. „устройство не се поддържа“ тогава защо изобщо беше пуснато, като се има предвид, че това е водещо устройство за галактика.
Отвратително лошо. Всяка смърт, която се случва доста често в игра като тази, особено ако сте нов, води до реклама. Това дори не споменава ужасния дизайн на порта, което прави играта ужасна за игра на телефони като galaxy s8
Използвайте тази връзка 🖇️🔗 за първи път 🥇 за първи път имах само няколко минути, за да взема най-новия флаш плейър е длъжен в най-новия флаш плейър да възпроизвежда наличните видео формати най-новата версия на най-новия флаш плейър за възпроизвеждане
Minah nivoto no niqma друго ниво v4ashtame pak na sashtata има друго ниво niqkoi da mi kaje😟
Невероятна игра, но един проблем, когато завърша мазето, ще ми покаже да плащам пари, така че просто ще бъде загуба на пари, така че го поправете, защото бих искал да играя алфа 3 и 4
Това е много невероятна игра, но тази игра е различна от другите игри на ужасите и тази игра е трудна
Хора може ли някой да ми каже как се мине онази част, която е по стълбите на долу след това влизате в една прелня и да.... стигнах до някъде и не мога по-нататък! Стигнах до вратата за отключили но не мога да вляза от повредата! ПЛС някой да ми съдейства!!
Здравейте, съседи, нещо не е наред с тази игра. Когато вляза в приложението, се зарежда както обикновено, но след това е на началния екран, след това е черен, с изключение на бутоните за игра. Всичките ми данни също са загубени в този момент без причина. Когато натисна нова игра, тя зарежда играта, но след това, когато сме в играта, тя е черна, но бутоните като джойстик, скок, вдигане, отключване, хвърляне и пауза са там. Това изисква спешно внимание, тъй като това направи играта невъзможна за игра.
Не ми мн пука за графиките просто ми пука fps да ми е най-добрата xd каква игра 🐶
Контролите веднага се заключват след изрязване, така че да бъдете хванати, колкото и да е странно, задействайки първата реклама. Представям си умишлен ход от страна на разработчиците. Графиката е боклук, звукът е боклук, геймплеят е боклук. Не е страхотна игра и за компютър, но мобилното издание е мързеливо грабване на пари с нулеви усилия. Не си струва изтеглянето, дори безплатно с рекламна поддръжка.
Nai gotinata igraaa no az sam debel и nega da skacham
Обичам тази игра, единствената причина, поради която й дадох две звезди, че не можете да играете пълната версия и това е толкова досадно. Играх тази игра преди, но и ми хареса толкова много и бях на последното действие, но случайно изтрих играта и сега реших да я инсталирам обратно, но и играх тази игра отново и когато завърших действие 1, пише, че ако искате да играете пълната версия, така че първо трябва да я купите и това не е добре, моля, поправете играта отново. Наистина искам да играя всички действия.
Тази игра е много яка Теглете си веднага тя е най-яката
Тази игра е страхотна, графиката й е много готина 😎, но това е G.b е много повече и той ме кешира, но хубава игра, моля, харесайте ме и аз ви обичам всички късмет 😀 ден да е 👐🙌🤩😎
Можем да кажем, че това е добра игра... Но има много забавни неща😂 като те карат екрана да става, знаете ли, някакъв бъг и съседът дори не е там 🥴(знаете какво имам предвид?!) И чувам някои. страшни/плачещи гласове като някой, който говори лош испански или нещо със страшен глас 😂☠️
Hello Neighbor სათავგადასავლო pcf
Ако някой се съгласи, ще се радвам, играта е страхотна и забавна на нормално, но има проблем, който всеки има с нея, играта отново бих била страхотна фантастична! Но знаете, че трябва да плащаме, ако беше с безплатни актове, беше по-добре, но аз препоръчвам на разработчиците да поставите алфите безплатно в Google Play Store, ако играта ще остане така👍. Играта е страхотна, играйте я вижте🙂
Ограничете рекламите за нови играчи. Оставете новите играчи да се овладеят, след което пуснете рекламата. Играта е скъпа, искам да знам за какво плащам.
Това е страхотна игра, графиката може да е по-добра, но не ме притеснява. Геймплеят и сюжетът са страхотни, а контролите са средни. Но като цяло страхотна игра.
Между другото, невероятна игра има много добра графика и също така може да продължи от мястото, където спирам и съседът не е много страшен, много ми харесва, но проблемът идва при акт 3, толкова е трудно и сега не мога дори да взема нещо, когато натисна бутона, не мога да взема предметите
Страхотната игра може да види част от графиката и други неща, но започва да бърка много, когато отказва да има достъп до едно нещо. Не разбирам защо започва да мига от самото начало, но мога да кажа, че има потенциал в самата игра, просто изглежда, че е насочена към определени хора. Играта можеше поне да започне, отколкото да предложи неща след това, доста силно в началото. Както и да е, хубава игра, тъжно не мога да я играя, но ми спести време да разпространявам информацията за нея.
Добре! Играта беше доста добра, с изключение на това, че графиката е лоша и не работи толкова гладко на моя телефон. Освен това би било много по-добре, ако всички Деяния бяха безплатни. Моля, отстранете този проблем възможно най-скоро. Благодаря ти!
Здравей съсед Алфа
Тази игра е много добра, но моят любим мултиплейър, моля, добавете мултиплейър игра
Оооо! Когато отворя тази игра, всичко, което прави, е да премигва от бял екран към черен екран отново и отново... не съм сигурен дали това е грешка и знам, че е трудно да се разработват игри. Освен това защо иска да разреши Hello Neighbor да има достъп до вашите снимки и контакти Напълно скица...Но ако можех да му дам нула, тогава бих го направил.
Farm City: Farming & City Building Alkalmi riw
Играта ви кара да плащате, за да играете цялата игра, но ако е безплатна на игрови конзоли и играта изостава толкова зле и здравей съсед се заби във въздуха
Спомням си, че играх тази игра преди малко, все още помня контролите и може да направя хвърляне.
Влакът в играта е бъг, когато го спрете и отидете на пътническата седалка, той започва да се движи напред или назад. трябва да го поправите, защото е много трудно и трудно да спрете влака на неговата позиция.
Hello Neighbor სათავგადასავლო pcf