Post by ropmonettihap on Feb 9, 2022 7:21:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Burger Shop 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Burger Shop 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack body ▞▞▞
▞▞▞ Burger Shop 2 2022 version ▞▞▞
Myslím, že táto hra nie je taká úžasná ako burger shop jedna, ale táto hra je tiež dobrá, ale nie taká ako burger shop 1
Jal
Táto hra sa načítava dlho:'😖😖😭
skvelé hry, ale reklamy sú dosť otravné
táto hra je v skutočnosti pekná, nikdy som ju nepovažoval za veľmi návykovú a nemá ju v láske veľa reklám
Príliš veľa reklám
Hru mám naozaj rád, ale bude to trochu rýchle, aby ste ich dostali všetky
Keď odídete, urobte z burger shopu hru naozaj tak, že sa vám bude páčiť, takže keď prídete s časťou 3, tak to bolo ďakujem, pretože máte časť 1, časť 2 a do tejto hry potrebujete vyrobiť auto na 3. Milujem všetky úrovne
Najlepšia hra na varenie všetkých čias!!! Tak závislý na tejto hre😁. Toto je ten druh hry na dusenie, ktorý som hľadal, kde môžete hrať, kým sa nenasýtite, bez toho, aby ste museli prestať, pretože vám došli životy alebo nemáte dosť peňazí na nákup ďalších potravín alebo drahokamov. n kúpiť ďalšie kuchynské vybavenie atď atď... môžete len (HRAŤ)... MILUJEM TO!! Zatiaľ som nenašiel nič, na čo by som sa mohol sťažovať lol.
Ďakujem ale....prepáč
Skvelé vylepšenie pôvodnej hry s raňajkami a večerou, spolu s celkom dobrým príbehom a mnohými úrovňami, ktoré sú náročné a skutočne zábavné. Skvelý zabíjač času a celkovo skvelá hra.
Aj ja by som si rád zahral túto hru a páči sa mi, môžeme to urobiť a som rád, že aj to, aby sme to mohli robiť a bude to zábava
Naozaj nudné, ospravedlňujem sa tomu, kto si našiel čas a vytvoril túto hru, ktorú potrebujete zlepšiť v niekoľkých veciach, ale napríklad vaša hrateľnosť, čas čakania zákazníkov a podobné veci, teraz pozri som youtuber, celú tvoju hru som dal do konca YouTube Momentálne nahrávam video. Musím povedať, že to nie je skvelá hra, prepáčte, že som z vás urobil blázna v obsahu 43 000 ľudí. Dobrá grafika, aj keď som povedal, že je v poriadku, pokiaľ ide o hodnotenie grafiky, VŠETKO ostatné TREBA dramaticky zlepšiť. Ďakujem za prečítanie môjho komentára. Viem, že to bolo dlhé a žiadna nenávisť voči tvorcovi, ale mladú generáciu by to bavilo. Ďakujem za váš čas, prosím, vezmite si moju spätnú väzbu, pretože aj mne to trvalo dlho napísať toto všetko.
Vyžaduje si veľa priestoru
Burger Shop 2 休閒 xdfs
Sťahovanie je také pomalé
Táto hra je veľmi cool a dobrá
Nespleť hry. Ovládacie prvky fungujú, keď sa im zachce, a hra na vás neustále hádže krivky, len aby vám bola protivná. Napríklad vás hra naučí robiť steak a potom si prvý zákazník po steakovom tutoriále objedná niečo, čo nie je steak, ale neidentifikované mäso, o ktorom vám hra nedala ani náznak, že tam bude. Tiež švihnutie príkazov je také rafinované, že som to vzdal v priebehu niekoľkých minút od pokusu.
Túto hru som miloval už od detstva a hral som ju na našej ploche. Reklamy sú trochu rušivé, ale môžete sa ich zbaviť za veľmi málo a hra je stále veľmi zábavná. Rada sa hrám pri počúvaní podcastov
Je to naozaj dobrá hra, ale zákazníci sa naozaj nahnevajú, keď neobjednáte včas, a to je tá dobrá časť, pretože moje ruky sú stále rýchlejšie, aj keď sú moje ruky naozaj rýchle, táto hra je najlepšia, do ktorej by ste si ju mali všetci nainštalovať ale boli ste varovaní, čím vyššia je vaša úroveň, tým rýchlejšie to ide, takže sa pripravte, aby ste dostali prsty naozaj rýchlo...Milujem túto hru
Dobre
Príliš veľa kontextových reklám
Túto hru mám veľmi rád, pretože ju hrám ako každý deň, myslím si, že burger shop 2 je najlepší
Je to pekná hra
je to v poriadku, ale ľudia sú na mňa veľmi naštvaní, takže ja nevarím veľmi rýchlo, ale ok xo xo De
Táto hra je príjemná. Má reklamy raz za čas, ale nie natoľko, aby boli frustrujúce. Hral prvý a teraz som porazil tento. Odporúčam túto hru.
Burger Shop 2 Santai icle
Musím len povedať, prečo to vždy musia byť raňajky, je to také nudné, ako keby to nemohli byť raňajky, obed a večera, preboha.
Veľmi dobrá hra
táto hra je úžasná, nezáleží na tom, koľko peňazí sme vyčerpali alebo získali hraním tejto hry, mali by sme mať skúsenosti Odporúčam, aby túto hru vyskúšal každý, dúfam, že sa vám bude páčiť
Táto hra bola naozaj úžasná. V tejto hre je veľa úrovní, ktoré povzbudzujú hrať a dokončiť úroveň.
Burger shop 2 ešte lepší ako prvý a prvý je klasika! Čím zložitejšie, tým vyššie idete s rôznymi potravinami a zariadeniami, s ktorými varíte. Aj keď existujú reklamy, môžete jednoducho zaplatiť 1,99 za ich odstránenie, ale neobťažujú ma. Skvelá hra na zabitie času, udrží vás v strehu!!
Veľmi návykové! Ide o zaujímavú aktualizáciu zo skoršieho Burger Shopu s pridaním raňajkového a večerného menu a nových náročných postáv. Zapamätať si každé menu a obľúbené položky každej postavy pre každú časť dňa môže byť naozaj náročné. Táto hra čoskoro neomrzí s tromi úrovňami obtiažnosti (normálna, expertná a extrémna). Len je trochu smutné, že v extrémnom režime neexistuje žiadna trofej za 0 lízaniek, keďže je to ťažké.
Milujem hru, ale nerozumiem, čo sa stane s príjmom.
pracujte na svojom používateľskom rozhraní. unavený z klikania na niečo, len aby ste vybrali nesprávnu vec. hlúpy af.
Zlá hra. Nikdy to nesťahujte.
Najlepšia hra na varenie všetkých čias. Toľko costomers, potravín, atď...
Jedna z mojich obľúbených hier. Počas celej prvej hry som si užil veľa zábavy a bol som veľmi nadšený, keď vyšla táto. Obe hry majú skutočne uspokojujúcu a náročnú hrateľnosť, aby ste sa zabavili namiesto toho, aby boli únavné. Príbeh bol zábavný a nové úrovne raňajok a večere boli tiež príjemným doplnkom. Táto hra je skutočne príjemným prostriedkom na uvoľnenie stresu a páčia sa mi nové prírastky. Skvelá hra!
Obľúbil som si túto hernú sériu z burger shopu 1 a toto je už po niekoľkýkrát, čo ju hrám. Je to zábavné, ovládacie prvky fungujú dobre a náhodné údery medzi jednotlivými úrovňami vám pomôžu udržať sa v strehu. Vždy je to zábavné hrať.
Dávam 5 hviezdičiek, pretože je to naozaj dobrá hra a je naozaj zaujímavá! Dosť, čím vyššie sa dostanete na úroveň, môže to byť trochu ťažké, stále je to naozaj zábavné a stále dokončím úroveň s perfektným skóre!
Tak šup 😠😠
Milujem túto hru. Je to zábava a nie sú tam žiadne reklamy. Jediná vec je v relaxačnom režime, želám si, aby ste mohli pridávať rôzne jedlá. Druhá je v režime príbehu, keď sa niečo pridá, ako napríklad polevy do polievok, nevidím, ktorá to je. Prial by som si, aby bolo trochu viac času, kým sa zákazníci nahnevali.
Mám rád buger shop2, pretože je to najlepší favorit aj medzi ľuďmi, ktorých vlastním :-) :-) :-) :-)
Nie zlé
Bolo to celkom zábavné, ale mali by urobiť burger shop 3, kde by sme si mohli kúpiť veci
Prepáčte, že je to veľmi nudná hra😑😑 prosím aktualizujte úrovne
Hra sa mi páči, ale príliš veľa reklám a sú nezvyčajne dlhé.
Merge Battle Car: Idle Clicker Diverse smf